Лидерът на БСП Корнелия Нинова призова от парламентарната трибуна за подкрепа

...
Лидерът на БСП Корнелия Нинова призова от парламентарната трибуна за подкрепа
Коментари Харесай

Нинова призова за подкрепа на референдума за забрана на джендър идеологията в училищата

Лидерът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова прикани от парламентарната трибуна за поддръжка на референдума на Българска социалистическа партия за възбрана на джендър идеологията в учебните заведения. 

" Вчера Европейска комисия поддържа Истанбулската спогодба. Ние от Българска социалистическа партия в 4-то следващо Народно заседание внасяме Закон за битка против домашното принуждение, само че зад паравана на тази благородна идея Истанбулската спогодба вкарва в европейското законодателство трети обществен пол, друг от биологичния мъж или жена, заяви тя.

Нинова акцентира, че през 2017 година ГЕРБ са внесли в Народно събрание ратификацията на Истанбулската спогодба и Българска социалистическа партия са спрели ратификацията.

" От този миг върху нас се изсипа огънят на пъкъла. Натиск извън, компромати против Българска социалистическа партия, закани от политическото ни семейство ПЕС за изключване, присмиване на Българска социалистическа партия за това, че е остаряла, консервативна, за това, че пази българската конституция. Оттогава до ден сегашен сме подложени на отблъскващ напън. Това е най-тежката борба в политическия ми живот ", акцентира тя.

Лидерът на Българска социалистическа партия уточни, че партията е удържала на нападките във времето. " Вчера Европейска комисия ратифицира конвенцията, което значи, че това става съюзно право, европейско право, което стои над националното ", посочи тя и уточни, че шест страни са срещу утвърждението на конвенцията.

Тя означи, че български евродепутати са подкрепили конвенцията, отхвърли да разяснява решението на евродепутати от други партии, само че не спести думи за евродепутати от Българска социалистическа партия. " Вчера Сергей Станишев и Елена Йончева са дали своят вот " за ", а другите сътрудници от Българска социалистическа партия са се скатали. За тези хора, наши и ваши, няма конституция на България и решения на Конституционен съд, няма такова нещо. За тези хора няма значение мнението на 80% от българските жители ", добави Нинова.
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР